donderdag 15 september 2016

RTL Late Night

 Ik zat in dubio over hoe ik zou beginnen.

'beste Boef' vond ik niet gepast, want in mijn ogen ben jij geen 'beste.'

Daarom besloten om het zo te doen:

Boef,

Ik heb je vanavond gezien bij RTL Late Night. Ik had vóór dit programma nog nooit van je gehoord. Ik moet zeggen dat je een goede eerste indruk op mij hebt achter gelaten. Not.
Ik zat vol verbazing, mét kromme tenen naar de buis te staren. Wat dééd je daar?

Je vertelde dat je kinderen met kanker bezoekt. Dat vind ik goed van je. Wat ik alleen jammer vind, is dat deze goede daad verdwijnt als sneeuw voor de zon, door jouw presentatie.

Ik begrijp dat je graag wil uitpraten, dit heb je ook meerdere malen aan jouw mede tafelgasten gevraagd. Wat ik dan niet begrijp, is dat je zélf door anderen heen zit te 'tetteren.' Het leek of je niet eens hoorde wat zij te vertellen hadden. Het voelde voor mij ongemakkelijk om te zien dat iedereen zich zat op te vreten.

Je gaf aan het jammer te vinden dat alleen maar 'de negatieve filmpjes' van jou getoond werden. Ik vond je té aanwezig en soms zelfs brutaal. Heb je geleerd om respect te hebben voor je medemens? Dit kon ik namelijk niet terug vinden in die minuten dat ik je in mijn woonkamer zag. Jammer.

Om deze redenen heb ik niet de behoefte om jouw andere vlogs te bekijken. Ik had je graag de kans gegeven om mijn kijk op jou bij te stellen, maar helaas.
Ik geloof best dat je goede dingen in je hebt. Helaas had die andere kant de overhand vanavond.

Succes met alles. :)

Ellie1 opmerking:

  1. Met stokslagen terug naar Marokko. Laat die snotaap daar de politie maar eens proberen te filmen.

    BeantwoordenVerwijderen