woensdag 2 september 2015

Ride 4 Michelle

Ik weet niet hoe het voelt om zwanger te zijn. Hoe het is om te voelen dat er een klein mensje in je  buik groeit. Een individu dat zich ontwikkelt, klaar aan het maken is voor de toekomst. Maanden de tijd neemt om zichzelf te perfectioneren.

10 vingertjes en teentjes. Ogen die kunnen zien in wat voor nest je terecht bent gekomen.  Een neus dat je lievelingseten zal ruiken, de oren die de ouderlijke stemmen zullen horen. Het hartje dat volgestopt zal worden met liefde.

Silvia weet wél hoe het is om zwanger te zijn. Zij heeft 2 prachtige dochters, Shanelle en Michelle.

Helaas heeft Michelle nooit kunnen zien in wat voor liefdevol nest zij terecht is gekomen. Zij zal nooit haar lievelingseten ruiken, of haar ouders lieve woordjes horen fluisteren.

Om één of andere reden mocht zij zich niet verder ontwikkelen. Nooit naar school of spelen met vriendinnetjes.


Je papa en mama zullen nooit je eerste stapjes vastleggen,je lach of je eerste woordje. Hoe zou je stem klinken, lieve Michelle?
Je mama wist dat er iets niet goed was. Ze voelde jou steeds minder, maar de doktoren zeiden dat er niks aan de hand was. Zij moesten eens weten... Met jouw mama haar instinct is niks mis. Helaas, in dit geval.

Met 38 weken ben jij geboren. Alles zat er op en er aan, 10 vingertjes en teentjes.  Je oogjes, je neusje, je oortjes. Helaas klopte je hartje niet meer.

Ondanks dat je hart niet meer klopt wordt hij nog volgestopt met liefde. Wat een respect heb ik voor jouw familie, Michelle. Ik ben er van overtuigd dat jij dit op één of andere manier mee krijgt, dat kán niet anders.


Op 20 september wordt er bij manege Jan Dolfing een buitenrit georganiseerd, ride4Michelle. Je kan mee rijden op je eigen paard, óf van de manege. Zit je liever niet op een paard? Dan kan je mee in de huifkar.

Met deze rit wordt er geld ingezameld voor Fonds Gezond Geboren.
Dit fonds financiert medisch wetenschappelijk onderzoeksprojecten die gericht zijn op de perioden  vóór, tijdens en vlak na de geboorte. Elk kind dat er sterft is er één te veel.

Meer informatie? Kijk op de Facebook pagina: ride 4 Michelle.


Ik rijd mee voor Michelle en haar familie, jij ook?


Ellie

Delen is gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten